Навіщо потрібен сайт візитка для компанії?

• 2898 переглядів

Навіщо потрібен сайт візитка для компанії?

З кожним роком мережа інтернет все більше і більше стає тим середовищем, з якої потенційний покупець дізнається основну інформацію про вашу фірму. Саме тому наші клієнти все частіше замовляють створення сайту візитки для своєї компанії. Адже основне завдання сайтів такого типу познайомити Вашого потенційного покупця з компанією і її перевагами серед конкурентів, викликати довіру і надати основну контактну інформацію для зв'язку з Вами. Для цієї мети краще звернеться до справжнім професіоналом, адже тільки вони виходячи зі свого досвіду зможу створити дійсно ефективний сайт візитку для Вашої компанії.

Перш ніж створювати будь-який тип сайту, наша команда в обов'язковому порядку проводить маркетингові дослідження Ваших основних конкурентів, знаходить сильні та слабкі сторони їх сайтів. З огляду на всю зібрану інформацію, крім складеного Вами технічного завдання ми пропонуємо використовувати сильні фішки конкурентів, допомагаємо визначитися зі структурою проекту, створюємо малюнок (скетч) за яким дизайнер буде розробляти дизайн для Вашого майбутнього сайту візитки.

Потрібно розуміти, Ви створюєте сайт в першу чергу для споживача. Головне, зачепити і не дати йому піти, так як він приймає рішення залишитися і вивчати Ваш сайт далі миттєво, протягом перших 3 секунд. Потрібно розуміти навіщо цей сайт потрібен людям, чи відповідає він на всіх їх питання, чи отримають клієнти рішення своєї проблеми звернувшись до Вас. Відразу потрібно подумати і про ключові слова - семантичному ядрі. За ним Ваш сайт потрібно буде просувати в пошукових системах в майбутньому і саме вони будуть основою для Вашої рекламної кампанії. В цьому Вам допоможе наша команда і так називаємо карта думок (mind map).

Крім візуальних питань, потрібно подумати і про функціональні можливості панелі управління сайтом. Є багато готових систем управління (Joomla, Drupal, WordPress, OpenCart, DLE і т.д.), але наша команда принципово не працює з ними. Чому? Тому що кожному з нас так чи інакше доводилося стикатися з ними і ми все зробили один єдиний висновок - не кожен сайт може ефективно працювати під уже готовою системою управління, а так же підтримувати і модернізувати його в майбутньому. Тому, ми розробили просту і ефективну систему управління для наших клієнтів - Atom. Вона не тільки безпечна, але і дуже гнучка і проста настільки, що Вам знадобиться не більше 10 хвилин що б розібратися.

Безліч питань, пов'язаних з уже готовим сайтом ляжуть на Вас. Навіть якщо Ви замовте підтримку і обслуговування сайту , ми все одно не зможемо приймати деякі рішення без Вас. Тільки Вам вирішувати, як буде виглядати і функціонувати майбутній сайт візитка Вашої компанії.

Цікавлять наші послуги?
Залиште заявку!
Відправляючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних. Ми гарантуємо що ваші дані
ніколи не будуть передані третім особам.
Відправляємо...