Чим відрізняється корпоративний сайт від інтернет магазину

• 2678 переглядів

Чим відрізняється корпоративний сайт від інтернет магазину

Головне завдання послуги створення інтернет магазину - продаж товарів або послуг онлайн. На таких сайтах часто присутній каталог товарів і модуль для замовлення - "Кошик". Рідше присутній пошук по каталогу і можливість порівнювати кілька товарів, підбирати товари за заданими критеріями.

Кожна людина, який відвідує сайт, є потенційним клієнтом для магазину, тому конверсія таких сайтів набагато вище, ніж у простих лендінгів (односторінковий веб-сайт, landing page). Нерідко клієнт може навіть оплатити замовлення онлайн, використовую зручну для нього платіжну систему. Всі ці фішки дозволяють власнику інтернет-магазину отримувати майже пасивну прибуток, так як інтернет-магазин працює практично в автоматичному режимі.

Що б ще більше автоматизувати роботу і отримувати більше прибутку, власники замовляють розробку CRM або ERP системи і повну інтеграцію з інтернет-магазином. Дана послуга може включати будь-який функціонал, який Вам буде потрібно. Наша компанія часто розробляє ERP системи для магазинів з таким функціоналом: управління всіма клієнтами і замовленнями, отримання будь-якої статистики, контроль складу та автоматичний замовлення товару у постачальників, відстеження роботи Ваших менеджерів, модуль бухгалтерії.

Корпоративні сайти в більшості випадків створюють для збільшення позитивного іміджу компанії, красивою презентації продуктів або послуг, пошуку клієнтів або партнерів. Він використовується для рекламних, комерційних або інформаційних цілей. На таких сайтах присутній великий обсяг інформації про компанії або продукції, новини та анонси, фотографії, ціни, важливі документи та інша інформація.

Якщо Ви сумніваєтеся у виборі сайту, ви завжди можете замовити безкоштовну консультацію зі створення сайту в веб-студії Moveiton.

Цікавлять наші послуги?
Залиште заявку!
Відправляючи форму, Ви даєте згоду на обробку персональних даних. Ми гарантуємо що ваші дані
ніколи не будуть передані третім особам.
Відправляємо...